نکات شگفت انگیز راجع به پذیرایی میوه و شیرینی در تالار پذیرایی

پذیرایی میوه و شیرینی | ظرف میوه و شیرینی

نکات شگفت انگیز راجع به پذیرایی میوه و شیرینی در تالار پذیرایی

یکی از مواردی که به شدت در شکوه مراسم های برگزار شده در یک تالار پذیرایی، مؤثر است، پذیرایی میوه و شیرینی است.

در این مقاله از مدیرتکتاز به بایدها و نبایدهایی در این زمینه می پردازیم.

 

پذیرایی میوه و شیرینی به صورت پرسی ممنوعپذیرایی میوه و شیرینی | ممنوع

همکاران زیادی را دیده ام که در تالار پذیرایی خود، پذیرایی میوه و شیرینی را به صورت پرسی انجام
می دهند. یعنی برای هر مهمان مقداری میوه و شیرینی در ظرفی رو به رویش قرار می دهند.

در کل، هر چیزی که حق انتخاب را از مهمانان بگیرد، تاثیر حسی خوبی ندارد. ممکن است برایتان
سوال پیش بیاید که پس باید چه کار کنیم. در ادامه به این مطلب خواهیم پرداخت.

 

پذیرایی میوه و شیرینی به عهده صاحب مراسم ممنوع

بعضی از همکاران هم، برای راحتی کار خودشان این مورد را به عهده صاحب مراسم می گذارند. پیامدهای این تصمیم این است که صاحب مراسم به دلیل این که تخصصی در این زمینه ندارد، ممکن
است از لحاظ حجم یا کیفیت دچار اشتباهاتی شود. در نهایت این اشتباهات از دید مهمانان مراسم
به عهده شما خواهد بود.

 

نحوه تهیه میوه و شیرینی توسط تالار

برای این که بتوانید میوه و شیرینی را خودتان عهده دار شوید و نگران هزینه های آن نباشید، رعایت نکاتی الزامی است:پذیرایی میوه و شیرینی | میدان تره بار

سعی کنید برای تهیه میوه و شیرینی با پیمانکاری قرارداد ببندید که در
پایان مراسم، میوه و شیرینی های برگشتی را به قیمتی کمی پایین تر از
قیمت اصلی از شما پس بگیرد.
در ضمن سعی کنید بهترین میوه و شیرینی شهرتان را تهیه کنید و کیفیت
را فدای قیمت نکنید.

در هنگام پذیرایی سعی کنید حداقل پنج مدل میوه و چهار مدل شیرینی
داشته باشید.

موز و خیار عضو ثابت ظرف های میوه در تمامی فصل ها می باشد.

سعی کنید یکی از شیرینی ها که سیر کننده تر می باشد را تا نیم ساعت مانده به پذیرایی شام، داخل سالن
نفرستید.
این مورد باعث می شود، که مهمانان با ولع کمتری وارد پذیرایی شام شوند.

 

نکاتی راجع به پذیرایی میوه و شیرینی در تالارهایی که کل پذیرایی به صورت سلف نمی باشد:

با این که ذکر این نکته در این مقاله ناخوشایند است، ولی سعی کنید رفتار مردم در محل تالارتان را شناسایی
کرده باشید. برای مثال ممکن است، در محلی که شما مشغول به کار هستید، تعداد زیادی از مهمانان، مقداری از
میوه و شیرینی ها را با خود ببرند. یعنی اصطلاحا میوه میره توی سالن ولی نه میوه بر می گرده نه پوستش. 🙂

پس شما باید برای چنین مواقعی آمادگی لازم را داشته باشید. قرار نیست با تک تک مهمانان وارد بحث شوید.

از همان اول مراسم نیازی نیست که پذیرایی را با میوه شروع کنید. بلکه می توانید میوه ها را در ظرف های
مخصوصش چیده و در جایی از سالن قرار دهید. تا در دید مهمانان باشد و نیم ساعت تا یک ساعت بعد از ورود
اولین مهمانان، وقتی که تقریبا 60 درصد مهمانان حاضر شده اند،
ظرف های میوه را بر روی میز مهمانان قرار دهید. تا قبل از آن زمان، می توانید با شیرینی و نوشیدنی، پذیرایی را انجام دهید.
همچنین اگر از ظروف جداگانه استفاده نمی کنید و میوه و شیرینی ها را بر روی میزها می چینید،
می توانید چرخ هایی مملو از میوه و شیرینی در سالن آماده داشته باشید.

(این نکته را بدانید که وقتی موارد پذیرایی به مقدار فراوان در دید مهمانان باشد، کمی از ولع آن ها کاسته می شود. )

اگر این موارد به دلتان نشسته و قصد اجرای آن ها را دارید، این را بدانید که بعد از چند مراسم قلق های این نوع
پذیرایی را یاد خواهید گرفت. در نتیجه، می دانید که بعد از خالی شدن ظرف ها، آن ها را چگونه شارژ کنید که به
مقدار مصرفی میوه و شیرینی، تسلط داشته باشید.

وقتی وارد این نوع از پذیرایی می شوید، می توانید یک حجم حدودی از مقدار میوه و شیرینی مصرفی توسط هرپذیرایی میوه و شیرینی | اندازه گیری هزینه ها
مهمان را محاسبه کنید. و مبلغ آن را نیز محاسبه کنید. معمولا برای چنین
پذیرایی ای، هزینه هر مهمان بابت پذیرایی میوه و شیرینی حدود 8 تا 10
هزار تومان خواهد بود. شما می توانید مقدار حاشیه سودی که مد نظرتان است را به این مبلغ اضافه کنید. و آن را در پکیج های خود
بگنجانید.

اگر صاحب مراسم اصرار داشت که میوه و شیرینی به عهده خودش
باشد، سعی کنید مقدار لازم را به وی اعلام کنید.
(نکته مهم: اگر صاحب مراسم میوه و شیرینی کمتر از مقدار لازم در
اختیارتان گذاشت، تا جایی که می توانید، مدیریت کنید. و در حین مراسم به وی استرس وارد نکنید).

در هنگام مذاکره نیز این اطمینان خاطر را به مشتری اتان بدهید که میوه و
شیرینی تا هنگام شام، مرتبا شارژ می شود.

در این مقاله با نکات طلایی راجع به مذاکره با مشتری آشنا می شوید

همیشه مقداری از میوه و شیرینی ها را ذخیره نگه دارید تا مهمانانی که دقیقا چند دقیقه به شام می رسند نیز کاملا پذیرایی شوند.

 

اگر علاقه مند به مطالب مربوط به تالارداری هستید، می توانید اولین کتاب مربوط به تالارداری در ایران را تهیه نمایید.

کتاب ایجاد حس خوب : چگونه تالار خود را تبدیل به ماشین پولسازی کنید

در آخر امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید و برایتان مفید بوده باشد. اگر علاقه مند به دریافت مطالب بیش تر در حوزه تالارداری می باشید در خبرنامه ما عضو شوید.
قدردان همراهی شما هستیم. با امتیاز دهی به این مطلب و بیان نظراتتان، ما را در بهبود مطالبمان همراهی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *