تکنیک طلایی برای طراحی منوی تالار پذیرایی

مهندسی منوی تالار پذیرایی | منوی گیج کننده

تکنیک طلایی برای طراحی منوی تالار پذیرایی

مهندسی منوی تالار پذیرایی یکی از مهم ترین عواملیست که می تواند
معرفی خدمات تالارمان را بسیار راحت کند و به عقد قرارداد ختم شود. در این مقاله قصد داریم به اشتباهات رایج در مهندسی منوی تالار پذیرایی بپردازیم.
البته قرار نیست به مباحث تخصصی در زمینه مهندسی منو بپردازیم بلکه
قصدمان این است که روشی راحت تر برای مذاکره با مراجعه کنندگان داشته باشیم.

معمولا منوهایمان برای خودمان که هر روز با آن ها سر و کار داریم و بارها
آن ها را برای مشتریان خود توضیح داده ایم بسیار ساده و شفاف هستند. ولی در عمل اینطور نیست. اگر می خواهید بدانید که منوی شما چقدر ساده است، آن را به شخصی خارج از مجموعه اتان توضیح دهید. اگر بعد از شما او دقیقا متوجه خدمات شما شده بود،
در نتیجه منوی شما به اندازه کافی ساده است.

در این مقاله از مدیرتکتاز به روش هایی برای ساده کردن توضیحاتمان برای مشتری می پردازیم.

 

حذف کردن موارد گیج کننده در مهندسی منوی تالار پذیرایی خیلی مهم است

سعی کنید مواردی که نبودنشان باعث می شود مراسم عروسی شکوه خود را از دست بدهد،
از منو حذف کنید. تعجب کردید؟! منظورم این است که به صورت پیش فرض آن ها را برای تمامی مراسم های عروسی انجام دهید.مهندسی منوی تالار پذیرایی | توضیحات پیچیده

باور کنید یا نه، گوش دادن به توضیحات بعضی از همکاران تالاردار راجع به خدماتشان همان حسی را به من می دهد که نگاه کردن به این عکس. 🙂

برای مثال بارها دیده ام که تالارداران عزیز در منوی خود آیتم هایی مبنی بر گل آرایی، آتش بازی،
رقص نور، بخار سرد و … گنجانده اند و هر کدام از آن ها هم قیمتی دارد. در نتیجه بعضی از
خانواده ها برای کاهش هزینه های مراسم خود، این آیتم ها را انتخاب نمی کنند. و مهمانان آن
مراسم از تالار شما، خاطره ای شبیه یک رستوران خواهند داشت.

بعضی از تالارداران هم بعضی از آیتم ها را اجباری کرده اند. بدین معنی که مشتریان چه بخواهند و
چه نخواهند باید هزینه آن ها را بدهند. در این صورت هم، حس خوبی برای آن ها نخواهد داشت. زیرا مجبور به انتخاب شده اند.

پس راه حل چیست؟

  • آیتم هایی که فکر می کنید برای شکوه یک مراسم عروسی، ضروری هستند را شناسایی کنید و قیمت تمام شده همه آن ها را محاسبه کنید.

برای مثال اگر قیمت تمام شده گل آرایی طبیعی برای یک مراسم 2 میلیون تومان،

اجرای انواع آتش بازی 3 میلیون تومان،

اجرای آیتم های نور پردازی و بخار سرد 1 میلیون تومان باشد،

شما جمعا شش میلیون تومان هزینه آیتم هایی را خواهید داشت که به شکوه مراسم عروسی کمک خواهند کرد.

حال اگر میانگین تعداد مهمان های هر مراسمی که برگزار می کنید، حدود 500 نفر باشد. شما حدودا نفری 12 هزار تومان هزینه بابت این آیتم ها خواهید داشت.

خب حالا باید چه کار کرد؟

  • شما می توانید کلیه خدمات خود را در قالب سه یا چهار پکیج دسته بندی کنید که در تمام آن ها این 12 هزار تومان را محاسبه کرده اید.

دقت کنید که این محاسبات به صورت احتمالی برای روشن تر شدن مفهوم انجام شده است
و قطعا در تالار شما، اعداد و آمار به صورت دیگری است.

تمام تلاش ما در این مطلب این است که شما بتوانید در کمتر از یک دقیقه خیلی شفاف تمام خدمات خود را به مراجعه کنندگان توضیح دهید.

برای مثال ممکن است در تالاری سه آیتم غذایی عمدتا استفاده شود:

  • جوجه کباب یا زرشک پلو
  • کوبیده
  • چلو گوشت

در ضمن اگر در تالارتان منوهای دیس پرس یا سلف سرویس دارید که خیلی هم عالی است باز می توانید از این روش استفاده کنید.

خب پکیج های شما می تواند چیزی شبیه این ها باشد.

پکیج شماره یک:

جوجه کباب+نوشابه+سالاد+نوشیدنی های گرم یا سرد+تمام تشریفات

نفری 53000 تومان

به همین ترتیب می توانید پکیج های دیگری برای تالارتان در نظر بگیرید. همچنین سعی کنید قیمت تمام شده به ازای هر نفر پذیرایی کامل میوه و شیرینی
را هم داشته باشید.  تا خانواده هایی که دوست دارند پذیرایی میوه و شیرینی هم به عهده تالار باشد، به راحتی بتوانند انتخابشان را انجام دهند.

مهندسی منوی تالار پذیرایی | مرد درماندهدر این مقاله توضیحات کاملی راجع به نحوه پذیرایی میوه و شیرینی و قیمت گذاری آن ارائه شده است.

 

دوباره اشاره می کنم، قصدمان در این مطلب این است که در نهایت وقتی مراجعه کننده ای دارید بتوانید چنین دیالوگی را
با وی داشته باشید.

“صفر تا صد مراسم عروسی اتان نفری 53000 تومان”

این چیزی است که وقتی از دفتر تالار شما بیرون می روند به راحتی به خاطر خواهند داشت و دیگر توسط حجم زیادی از
توضیحات گیج کننده احاطه نمی شوند.

و بعد از خروج از دفتر به این حالت دچار نمی شوند.

نکاتی راجع به مذاکره فروش در تالار پذیرایی

 

نکات پایانی در مورد مهندسی منوی تالار پذیرایی

در نهایت سعی کنید تمام این پکیج ها و توضیحات به صورت یک قاب یا تابلو در جایی از دفتر نصب شود. ترجیحا جایی که بتوانید کنارش بایستید و توضیحات را ارائه دهید.

همچنین می توانید فیلم های با کیفیتی از اجرای آیتم ها داشته باشید. که در حین حضور مراجعه کنندگان در دفتر تالارتان از نمایشگری در حال پخش باشد.
تاثیر این کارها در راحت تر شدن مذاکراتتان بی نظیر است.

 

اگر علاقه مند به مطالب مربوط به تالارداری هستید، می توانید اولین کتاب مربوط به تالارداری در ایران را تهیه نمایید.

کتاب ایجاد حس خوب : چگونه تالار خود را تبدیل به ماشین پولسازی کنید

در پایان از همراهی شما تا به این جا سپاسگزاریم و امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید و برایتان کاربردی بوده باشد.

با به اشتراک گذاشتن امتیازتان به این مطلب و نظراتتان، ما را در بهبود کیفیت مطالب ارائه شده همراهی نمایید.

2 دیدگاه برای “تکنیک طلایی برای طراحی منوی تالار پذیرایی

  1. اشتراک‌ها: چطور بهترین تالار پذیرایی ایران باشیم؟ | آموزش تالارداری | مدیرتکتاز

  2. اشتراک‌ها: فروش راحت تر در تالار پذیرایی | چطور راحت تر قرارداد عروسی ببندیم | مدیر تکتاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *